Desinfiointi ja suojaaminen

Kasvosuojain Musta

13,90 

Kasvomaski 

Tnro KT164246

50 kpl / rasia

Hinnat:

10 rasiaa   = 13,90 €/rasia +Alv 0%

100 rasiaa = 11,90 €/rasia +Alv 0%

 

Muutamassa työpäivässä

ja niin kauan kuin tavaraa riittää!

Kuvaus

 • KASVOSUOJAIN,  DAILY MASK 
  50kpl/pkt

  Kertakäyttöinen, 3-kerroksinen, korvalenkeillä, muotoiltavalla nenävahvikkeella.

  50 kappaleen pakkaus kertakäyttöisiä kasvomaskeja kuluttajakäyttöön.

  THL suosittelee käyttämään kasvomaskia esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa joissa turvavälin pitäminen muihin ihmisiin on vaikeampaa. Kasvomaskin tarkoitus on ehkäistä roiskeilta muita lähellä olevia ihmisiä, sekä auttaa vähentämään koskettelua suun ja nenän alueelle. Helppokäyttöisessä kasvomaskissa on kolme suojaavaa kerrosta. Maski on miellyttävä käyttää pienen hengitysvastuksen ansiosta. Maski on helppo pukea päälle ja sen saa muotoiltua hyvin erikokoille kasvoille.

  Tämä tuote on jokapäiväiseen kuluttajakäyttöön tarkoitettu suu-nenäsuojus, joten siinä ei poikkeusolojen vuoksi vaadita CE merkintää kuten ammattikäyttöön soveltuvissa suu-nenäsuojissa.

  Tätä maskia voi lisäksi käyttää esimerkiksi väkijoukoissa, joissa kunnollista turvaväliä ei voida pitää. Suojaa myös katupölyiltä kaupungilla liikkuessa.

  Käyttöohje:

  • Pujota sormesi korvalenkkien läpi. Tarkista, että nenävahvike on kasvonsuojan yläreunassa. Aseta kasvonsuoja nenän ja suun päälle.
  • Pujota korvalenkit korvien ympärille. Vedä kasvonsuojaa ylhäältä ja alhaalta niin, että sen taitokset avautuvat kokonaan.
  • Tämä vähentää kerrosten auhettamaa hengityssvastusta ja varmistaa samalla hyvän peittävyyden. Muotoile nenävahvike nenänvarren päälle siten, että ilmaa vuotaa ohi mahdollisimman vähän. Hävitä kasvonsuoja käytön jälkeen.

Tilaukset:
• [email protected]
• puh. 0503422105 (text, whatsapp)