Aktiivituolit Stoo®

Stoo® aktiivituolit

Stoo® Round aktiivituoli: 250,00 €

Stoo® Ripple Aktiivituoli: 300,00 €

Stoo® Active Ball: 98,00 €

Stoo® Triangle aktiivituoli: 300,00 €

Stoo® MiniPlus aktiivituoli: 250,00 €

Stoo® Mini akviitituoli: 198,00 €

Stoo® Flex aktiivituoli: 250,00 €

Kaikki Hinnat Alv 0%

Kysy tarjous useammasta!!
Tilaukset / tiedustelut:

[email protected]

puh. 050 3422 105

Stoo® Aktiivituolit

Stoo® aktiivituolit on kehitetty lisäämään aktiivisuutta nimenomaan silloin, kun pitää istua. Kuperan pohjan ansiosta keho pysyy liikkeessä tehostaen istujan aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä selkärangan välilevyjen aineenvaihduntaa. Aktiivinen istuminen myös mm. kehittää ja vahvistaa niitä lihaksia, jotka ylläpitävät hyvää ryhtiä ja kehon asentoa. Selän lihasten ja niiden vatsapuolen “vastustajien” liikuttaminen parantaa ryhtiä ja lievittää selkärankaan kohdistuvaa jännitystä.

Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan liikkumaton elämäntapa on maassamme yksi suurimmista terveysuhista. Sen lisäksi, että istuminen tappaa, se heikentää myös merkittävästi työelämän tuottavuutta sekä kilpailukykyä. Tutkimusten mukaan pelkkä vapaa-ajan liikunta ei riitä kumoamaan työpäivän aikaisen istumisen haittoja, minkä vuoksi vartalo pitäisi pitää aktiivisena myös työpäivien aikana.

Stoo® aktiivituolien käyttö ei siis pelkästään tuo lisää energiaa työpäivään, vaan se on myös huomattavasti terveellisempää kuin normaalien työtuolien käyttö!

Oli käyttöympäristö mikä tahansa, niin istuminen muuttuu varmuudella aktiiviseksi Stoo®:n avulla!

Tutustu myös